top of page
_DSC3868 kopie.jpg

OFFSHŌRE

Een uniek muzikaal toevluchtsoord waarin je welkom bent als je jezelf voelt afdrijven.

Enter & listen

OFFSHŌRE is een rondreizende muzikale hide-out gecreëerd door componiste Patricia Vanneste (Sohnarr) in samenwerking met Sonhouse. Het biedt een veilige haven, een plek van erkenning voor iedereen die zich soms niet helemaal op zijn of haar plaats voelt, vooral op plekken waar plezier de hoofdrol lijkt te spelen en je innerlijke wereld haaks staat op die buitenwereld.

Deze bijzondere plek is geïnspireerd door de symboliek van de koude zweetdruppel die over je rug loopt op een warm strand omdat je innerlijke wereld zo anders aanvoelt dan de wereld om je heen. Binnen deze unieke setting wordt muziek een krachtig middel om ruimte te geven aan wat je voelt en om contact te maken met anderen die mogelijks dezelfde ervaring delen.


 

Neem plaats, laat de muziek je meevoeren en voel de koude zweetdruppel van eenzaamheid en onbegrip plaatsmaken voor een warme golf van erkenning en samenhorigheid.

Soundtrack

De muzikale begeleiding in OFFSHŌRE bestaat uit de originele soundtrack van de televisieserie Knokke Off, gecomponeerd door Patricia Vanneste (bekend als Sohnarr).

Locaties

OFFSHŌRE is tussen 28 juni en 31 augustus 2024 te ervaren in het Arboretum van park Rivierenhof (Antwerpen) in samenwerking met OLT en Democrazy.

GPS coördinaten - 40.446° N 79.982° W

Plan Rivierenhof met OFFSHŌRE_edited.jpg
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page